Opinie klientów

Twoja opinia







 

2017-06-22

Dominika i Czarek

Nasze wesele 17.06.2017 było wspaniałe :) śliczna, czysta sala o idealnym rozkładzie. Piękne kwiaty, światła i atmosfera. Właściciele to przemili, doświadczeni a przede wszystkim uczciwi ludzie. Bardzo smaczne jedzenie. Rewelacyjny wiejski stół i ciasta.
Szczerze polecamy to miejsce :)

2017-05-14

Aneta

Komunia Natalii 13.05.2017 .Jedzenie pyszne,dobrze doprawione.Pięknie przygotowany stół. Obsługa na najwyższym poziomie .Stały kontakt z rodzicami ,co kiedy podać.Polecamy tą salę na każdą uroczystość.Dziękujemy !!!☺

2016-12-07

Bożena

15.10.2016 mieliśmy wesele na 100 osób. Ładnie ubrana sala, super obsługa, smaczne jedzenie (nawet za dużo) i piękny piętrowy tort dobrany pod wystrój sali . Właściciele udzielili dużo cennych rad za co serdecznie dziękujemy. Goście byli bardzo zadowoleni. Polecamy wszystkim serdecznie na pewno będziecie zadowoleni.

2016-08-24

Justyna i Tomek

20.08.2016 odbyło sie w Domu Weselnym Bronowska nasze wesele. I szczerze polecamy to miejsce.
Właściciele pomocni , obsługa sprawna , wszystko było podawane sprawnie i na czas. Obsługa cały czas donosiła to co sie kończyło. Jedzenie było pyszne , a tort nie do opisania . Goście byli zachwyceni ilością i jakością dań. Jedyne co podpowiem , to aby Panie uważały na buty , bo obcasy z plastikowymi flekami ślizgały sie po parkiecie. POLECAMY TO MIEJSCE !!!!

2016-06-28

Patrycja i Javier

W kwietniu mieliśmy w tej sali przyjęcie weselne. Świetna obsługa, pyszne jedzenie, piękny tort w cenie. Sala bardzo elegancka, nie wymaga dodatkowej dekoracji. Właściciele bardzo mili i pomocni. Polecamy tę salę na każdą uroczystość rodzinną!!!

2016-05-16

Kinga

W dniu 15 maja 2016 mieliśmy zorganizowane przyjęcie komunijne. To co zastałam na miejscu przeszło moje oczekiwania. Wyjątkowo sprawna obsługa, właścicielka dbająca o każdy szczegół. Pyszne jedzenie, stoły zastawione, full opcja. Serdecznie polecam. Jak dla mnie to 100

2015-11-06

Ewa i Janek

Serdecznie polecamy!!! Elegancki wystrój, smaczne jedzenie (duże porcje podane w apetyczny sposób) Dobrze rozplanowana sala(dużo miejsca do tańczenia i odpowiednio ustawione stoły) Pomocni właściciele z dużym doświadczeniem. Dobra,sympatyczna, sprawna obsługa. Sala współpracuje ze wspaniałą cukiernia (pyszny tort weselny i ciasta)i didżejem również godnym polecenia. WESELE UDANE, GOŚCIE ZADOWOLENI!!!!POLECAMY!!!!!!!!

2015-10-29

Aneta

Polecam tą sale na każdą uroczystość rodzinną!!!! Dwa wesela w rodzinie w tej sali w różnym czasie i oba udane.

2015-08-17

Kasia i Michał

Gorąco polecamy to miejsce!! Właściciele sali to przesympatyczni ludzie, bardzo mili, gościnni i ugodowi. Obsługa szybka sprawna i pomocna. Jedzenie pierwsza klasa. Wszystko świeże, piękne podane i bardzo smaczne. Stoły bogato zastawione jedzeniem i ślicznie przystrojone. Właściciele jak i obsługa naprawdę wkładają całe serce w przygotowanie wesela. Sala klimatyzowana i bardzo klimatycznie oświetlona. Goście zachwyceni weselem. W 100 % polecamy tę salę i mając okazję na pewno tam wrócimy.Jeszcze raz pozdrawiamy właścicieli. Serdecznie polecamy!!

2015-07-07

Elżbieta

W tym miejscu odbyło się kilka moich rodzinnych imprez wesołych i smutnych. Zawsze wszystko było z gustem i ze smakiem adekwatnie do nastroju i sytuacji. Życzliwość właścicieli. Dobór menu właściwy nie ździerczy. Polecam bardzo to miejsce.

2015-05-16

Ania i Patryk

Jesteśmy bardzo zadowoleni z organizacji wesele, wszystko przebiegło zgodnie z ustaleniami. Właściciele byli bardzo pomocni, służyli dobrą radą w kwestiach organizacyjnych, byli otwarci na nasze propozycje.
Było dużo jedzenia, sala sprawdziła się na 100-osobowe wesele.

Z czystym sumieniem polecamy Salę Bronowską i pozdrawiamy Właścicieli.

2014-08-01

Karolina i Maciej

Z całego serca, uczciwie i gorąco polecamy tę salę!Pełen profesjonalizm, połączony z doświadczeniem i sercem gospodarzy nie ma sobie równych o czym mogliśmy się przekonać na naszym weselu! Najlepsza sala w Warszawie jaką można sobie wyobrazić(widzieliśmy na żywo ok.30 innych sal, a reszta odpadła przy mailach,telefonach i na żywo). Cena bardzo przystępna jak na Warszawskie,wspaniały klimat i urok tego miejsca, dodatkowo klima latem, kominek zimą, stoły uginające się od przepysznego jedzenia, nikt nie wyszedł głodny,a mało tego każdy ze sobą coś zabrał!Przemyślany układ sali-wygodnie się siedzi i je,dużo miejsca by poszaleć na parkiecie. Na ogromny plus jest to,że siedząc przy stole widzisz ludzi, którzy wspaniale się bawią i nie ma możliwości,żeby osoby tańczące wpadały na te jedzące;p Sala jest przestronna, bardzo przemyślana jeżeli chodzi o funkcjonalność, piękna,z dekoracjami wręcz magiczna(sporo jest w pakiecie)-m.in. kule dyskotekowe pod sufitem oraz lampki ledowe w materiałach pod sufitem. Posiada przytulne podwórko.Gospodarze są naprawdę niezwykle miłymi, pomocnymi i życzliwymi ludźmi,dbają o najmniejsze szczegóły i są przygotowani na KAŻDĄ sytuację. Widać,że wkładają serce w to co robią i starają się być jeszcze lepsi! Ogromny plus i oklaski dla nich! Sporo osób może przyjechać samochodami, napić się i potem po paru dniach spokojnie odebrać autko. Na wymagania ponad 100 osób, gdzie niektórym było bardzo trudno sprostać- sala na Bronowskiej spisała się więcej niż na medal!Osobiście jestem profesjonalistką-i salę na Bronowskiej oraz ludzi, którzy tam pracują uważam za bardzo profesjonalnych i mało tego niezwykle normalnych i życiowych! Zarówno my,jak i goście jesteśmy szczerze zachwyceni tym miejscem i weselem, które się tam odbyło!
Dodam,że goście byli z całej Polski i nie tylko, bywali na wielu weselach i powiedzieli, że Bronowska to jedna z najpiękniejszych i najbardziej przytulnych sal jakie widzieli!!!!
Dodam tylko,że kiedy dj już poszedł goście nadal tańczyli, jedli, śmiali się i rozmawiali-do tego stopnia że sala została opuszczona przez nas 2,5 h późńiej;) Wiele osób, które już się pożegnały z nami, widzieliśmy jeszcze po godzinie-po prostu nie mogli stamtąd wyjść! Tak samo jak my za każdym razem-przed weselem ale także i po;)
Jeżeli chcesz mieć udane wesele i to w Warszawie to nie szukaj-Pojedź na Bronowską-już znalazłeś!:)

Jedynym minusem tej sali jest to,że zagina czasoprzestrzeń i czas leci tam zbyt szybko! Dodatkowym minusem jest to,że nie ma takiej wajchy, którą można by było przenieść się w czasie i przeżyć to wszystko jeszcze raz:)

Dalibyśmy 15 gwiazdek, tylko nie mamy jak;p Dlatego będzie 5;)
Bardzo dziękujemy z całego serca Panu Marcinowi oraz całej jego rodzinie i współpracownikom!:)

PS:Mamy nadzieję,że będziemy tam częstymi gośćmi tym razem na cudzych weselach,a gdybyśmy wygrali w totolotka to na pewno byśmy powtórzyli wesele!:)

2014-07-23

Hania D

Dnia 19 lipca 2014r. spędziliśmy wraz z mężem przecudowny wieczór weselny u Paulinki i Rafała przeuroczej PARY MŁODYCH.Wybrali wspaniałe miejsce na przyjęcie weselne.Pani Z.potrafi ustalić takie menue,że wszystkich to usatysfakcjonuje. Dom Weselny Bronowska to piękna klimatyzowana sala,wspaniałe jedzenie i profesjonalna obsługa/dewiza Pań Kelnerek to "KLIENT NASZ PAN".Cała obsługa w pocie czoła dawała z siebie wszystko.Stoły uginały się od przepysznych przekąsek i ciast,soki i napoje butelkowe bez ograniczeń,4 posiłki na ciepło/kucharz stanął na wysokości zadania - pychotka i porcje "wagi ciężkiej" - nie nadążaliśmy opróżniać żołądków/ ,dekoracja stołów to ARTYZM,cała sala pięknie udekorowana robi zaskakujące wrażenie.Wiecie za ile to wszystko za niecałe 200zł od talerzyka.Parkiet do "hulania" duży,podest dla orkiestry.Teren zamknięty,parking na samochody/można je odebrać na spokojnie na drugi dzień/,piękny ogródek.Właściciele to osoby bardzo elastyczne pragnące zadowolić wszytkich w każdej sytuacji. Byłam na niejednym przyjęciu weselnym i nie tylko ale to co zobaczyliśmy tu w Domu Weselnym BRONOWSKA pozostanie na długo w pamięci.Polecamy po dziesięciokroć. H.D.

2013-12-09

Konrad i Monika

Z radością polecamy to miejsce. Organizowaliśmy wesele 7 Grudnia - miejsce idealne na zimowe zabawy - wszystko dzieje się w jednej dużej sali tak, że goście siedzący i tańczący są blisko, ale każdy miał mnóstwo miejsca. Jest też barek który można zorganizować i kominek który nadaje miejscu charakteru. Właściciele poszli nam bardzo na rękę w kilku sprawach, pomogli i doradzali. Jedzenie było smaczne, choć jako para młoda tak naprawdę zaczęliśmy smakować wszystko następnego dnia - obsługa sali zapakowała nam wszystko na wynos (trzeba tylko pamiętać by przygotować sobie wcześniej pojemniki :) Koniec końców - było super, jesteśmy szczęśliwi i zdecydowanie polecamy salę!

2013-10-27

Barbara

Serdecznie polecam tę sale na organizację wesela. Moje dzieci 26 października 2013 r. miały wesele. Sala jest pięknie ozdobiona - gustownie i ze smakiem. Uroku dodaje jej kominek, a całość dopełnia dekoracja z kwiatów wykonana przez Właścicielkę lokalu. Kompozycja była po prostu piękna!
Lokalizacja sali jest bardzo dobra - ładna okolica, niedaleko do Centrum i jest dobre połączenie jeśli chodzi o komunikację miejską.
Układ sali jest wręcz idealny do organizowania w niej wesel. Sala bankietowa jest połączona z salą taneczną w otwarty sposób. Dzięki temu goście, którzy siedzieli przy stołach widzieli i słyszeli, co dzieje się na parkiecie. Stoły są tak ustawione, że para młoda siedzi centralnie na przeciwko orkiestry, co też stanowi duży plus.
Akustyka na sali jest dobra. Dom Weselny Bronowska posiada swój własny parking. Brama jest zamykana, ale na prośbę gości obsługa otwierała ją, by mogli oni wyjechać autem. Jest też ogródek, gdzie znajdują się ławeczki.
Jedzenie było doskonałe. Stoły uginały się wręcz od jego ilości. Ciepłe posiłki były podawane punktualnie i szybko. Jedzenie było domowej roboty. Nawet ciasta nie są kupowane w cukierni – właścicielka piecze je sama. Po weselu Właściciele i obsługa pomogli nam zapakować całe jedzenie, żebyśmy mogli zabrać je do domu.
A teraz najważniejsze – mili Właściciele i obsługa. Przed weselem Właściciele cierpliwie odpowiadali na nasze pytania i służyli swoimi radami. W trakcie wesela również byli cały czas obecni i nadzorowali pracę obsługi. PEŁEN PROFESJONALIZM!

2013-10-20

Kasia i Marek

Nasze wesele odbyło się 12 października 2013 r. Jesteśmy bardzo zadowoleni, że wybraliśmy Dom Weselny Bronowska i bez wahania każdemu możemy polecić to miejsce.
Sala jest pięknie ozdobiona - gustownie i ze smakiem. Uroku dodaje jej kominek, a całość dopełnia dekoracja z kwiatów wykonana przez Właścicielkę lokalu. Kompozycja była po prostu piękna!
Lokalizacja sali jest bardzo dobra - ładna okolica, niedaleko do Centrum i jest dobre połączenie jeśli chodzi o komunikację miejską.
Układ sali jest wręcz idealny do organizowania w niej wesel. Sala bankietowa jest połączona z salą taneczną w otwarty sposób. Dzięki temu goście, którzy siedzieli przy stołach widzieli i słyszeli, co dzieje się na parkiecie. Ułatwiło to orkiestrze porwanie gości w wir zabawy. Ponad to stoły są tak ustawione, że para młoda siedzi centralnie na przeciwko orkiestry, co też stanowi duży plus.
Akustyka na sali jest dobra. Sprzyjają temu m. in. następujące czynniki: wysokie pomieszczenie, duża przestrzeń, niewielka ilość luster na ścianach, podwieszane materiały (zasłony i kotary są piękne!), drewniany parkiet. Warto w tym miejscu zaznaczyć, że drewniana podłoga to duży plus tej sali.
Sala jest wyposażona w klimatyzację. Właściciele i obsługa lokalu czuwali cały czas, by temperatura była odpowiednia.
Do własnej dyspozycji otrzymaliśmy pokój. Przydał się również wtedy, gdy któreś z dzieci było już zmęczone.
Dom Weselny Bronowska posiada swój własny parking. Brama jest zamykana, ale na prośbę gości obsługa otwierała ją, by mogli oni wyjechać autem. Jest też ogródek, gdzie znajdują się ławeczki. Nasze wesele odbyło się jesienią, więc goście rzadziej z niego korzystali.
Jeśli chodzi o jedzenie to było doskonałe. Stoły uginały się wręcz od jego ilości. Ciepłe posiłki były podawane punktualnie i szybko. Jedzenie było domowej roboty. Nawet ciasta nie są kupowane w cukierni – właścicielka piecze je sama. Stanowi to teraz niebywałą rzadkość. Organizując wesele zdecydowaliśmy się wziąć również stół wiejski – było warto. Nawet tort był smaczny, bo nie przesłodzony. Trzeba zaznaczyć, że po weselu Właściciele i obsługa pomogli nam zapakować całe jedzenie, żebyśmy mogli zabrać je do domu.
A teraz najważniejsze – mili Właściciele i obsługa. Właściciele służyli nam przed weselem swoimi radami i cierpliwie odpowiadali na nasze pytania (a było ich dużo). Doradzali nam m. in. w sprawie menu. W trakcie wesela również byli cały czas obecni i w każdej chwili mogliśmy się do nich zwrócić. PEŁEN PROFESJONALIZM!

2013-09-29

Justyna

Witamy, w tej pięknej sali mieliśmy Nasze Wymarzone Wesele 10 sierpnia b.r. Sala idealna jak na mniejsze wesele tj. 80-100 osób. Przestronna, piękne udekorowana. Robią wrażenie wstęgi na suficie z diodami LED w kolorze ecri. Właściciele są przesympatyczni, życzliwi i bardzo pomocni. Nie uwierzycie jak bardzo! Jedzenie bardzo smaczne, proste menu w ilości zadowalającej. Wybierając tę salę, nie będziecie musieli się o nic martwić. Najlepsza sala na mniejsze wesele w Warszawie i okolicach. Polecamy!

2013-09-24

Anna

14 września mieliśmy na Bronowskiej wesele córki. Przyjęcie na 80 osób, zorganizowane bez zarzutu. Już na etapie przygotowań i ustaleń mieliśmy wrażenie, jakby przyjęcie dla nas organizował ktoś bliski, kto się za nas o wszystko zatroszczy i nie zawiedliśmy się. Właściciele wiele nam podpowiedzieli, zarówno w sprawach wyboru menu, jak i dekoracji, usadzenia gości, itp. Już na samym weselu wszystko było tak dopracowane, że ani ja, ani mój mąż nie musieliśmy martwić się o nic, tylko razem ze wszystkimi się bawić. Właściciele byli obecni całą noc, aby dopilnować wszystkiego. Dania podawane sprawnie, na czas, talerze i sztućce wymieniane jak trzeba. No i jedzenie - pyszne, domowe i dużo. Na tyle dużo, że zabraliśmy do domu (zapakowane przez obsługę) i w niedzielę jeszcze wystarczyło na przyjęcie dla najbliższej rodziny. Należy jeszcze dodać, że teren jest ogrodzony i właściciele pilnują, aby nikt niepowołany nie wszedł na teren posesji i, co bardzo ważne, spokojnie można zostawiać samochody. My pojechaliśmy po nasze auto dopiero w niedzielę wieczorem. Reasumując - gorąco polecam to miejsce,

2013-09-15

Kasia i Przemek Krakowscy

17 sierpnia zorganizowaliśmy na powyższej sali wesele na 100 osób. Miejsca w sam raz, jedzenie b. smaczne co potwierdzają pozytywne opinie naszych gości. Osoby prowadzące sale bardzo pomocne i chętnie służące radą i własnym, wieloletnim już doświadczeniem. Również duży plus za pomoc w pakowaniu jedzenia pozostałego po weselu. Panie kelnerki zrobiły to błyskawicznie i z głową, dzięki czemu nasi rodzice nie musieli zostawać "po godzinach" Serdecznie polecamy

2013-09-14

Gosia&Maciek

Serdecznie polecamy tę salę na wesela. 31 sierpnia 2013 roku mieliśmy wesele na 100 osób - wszystko było na najwyższym poziomie - pyszne jedzenie, dobra obsługa oraz piękny, schludny wystrój.

Także sama sala jest świetnie rozplanowana - młoda para siedzi dokładnie naprzeciwko zespołu- co jest bardzo ważne. Widać, że wszystko jest prowadzone przez osoby z dużym doświadczeniem.

2013-08-26

Anna i Krzysztof

My mieliśmy przyjemność współpracy 13 lipca 2013 roku. Serdecznie polecamy wszystkim to miejsce ze względu na profesjonalizm wszystkich osób tam pracujących. Począwszy od Pani Kierowniczki po kelnerki i całą obsługę. Nie było najmniejszych problemów czy oszczędności. Wszystko zgodnie z umową i według najwyższych standardów tak aby odciążyć od towarzyszących temu wydarzeniu nerwów.
Wszystkie potrawy świeże i podane w odpowiedniej kolejności oraz czasie. Porcje bardzo obfite i przy tym każde życzenie jest spełnione natychmiast (np. inny rodzaj mięsa dla Państwa Młodych).
Reasumując, bardzo nam było przyjemnie bawić się w tym ważnym dniu w Sali Weselnej Bronowska. Goście weselni byli zachwyceni a my co za tym idzie spokojni że wszystko poszło tak jak sobie zaplanowaliśmy.

2013-08-10

Ola i Paweł

Wszystkim Państwu pragniemy gorąco polecić organizację wesela w Domu Weselnym "Bronowska".

Z przyjemnością wspominamy wzorcowy profesjonalizm, przepyszne jedzenie, sprawną organizację i elegancki wystrój sali.

Dom Weselny "Bronowska" prowadzi świetnie zgrana, kilkupokoleniowa rodzina. Może dlatego też jedną z pierwszych rzeczy, która się nam kojarzy z pracami nad organizacją wesela jest ta rodzinna, pełna wzajemnego zaufania i zrozumienia atmosfera.

Wspominamy świetną dekorację kwiatową, która była prezentem dla nas, własnoręcznie wykonanym przez Właścicielkę Domu.

Wielu Gości naszego wesela twierdziło, że to była jedna z najlepszych imprez weselnych, na których kiedykolwiek byli.

Jesteśmy przekonani, że wielka zasługa w tym naszych znakomitych Gospodarzy Domu Weselnego "Bronowska".

Z pełnym przekonaniem pragniemy także polecić świetny zespół M-Art Band z Warszawy.

Ola i Paweł

PS. wesele miało miejsce 20 lipca 2013 r. :)

2013-07-14

Monika i Mariusz

Wesele na Bronowskiej to bardzo dobra decyzja!!!
Nasza uroczystość odbyła się 6 lipca 2013r i jesteśmy bardzo zadowoleni z organizacji wesela :). Jedzenie było pyszne, a nasi goście szczególnie zachwyceni byli karkówką z sosem borowikowym i barszczem z ptysiami. Następnego dnia wiele osób się pytało czy aby nie zostało jeszcze kilka ;) Polecamy gorąco napój firmowy (miętowo-cytrynowy)!!! Skorzystaliśmy też z opcji stołu wiejskiego i bardzo go polecamy!! Wyroby były naprawdę przepyszne (w sklepie takich nie kupicie) i było ich naprawdę dużo różnego rodzaju. Obsługa była szybka i bardzo zorganizowana, a wszystko pod czujnym okiem właścicielki Pani Zosi, która w czasie przygotowań służyła fachowymi radami. Sala urocza, bez zbędnego przepychu ale bardzo elegancka. Oświetleniem można sterować tak aby były dobre warunki dla kamerzysty, ale też można stworzyć fajny klimat dla tańczących. Super efekt dają girlandy na stołami schowane we wstęgach materiału :) Na stołach stały wysokie i wąskie wazony, które nie przeszkadzają gościom siedzącym na przeciwko, a Pani Zosia skomponowała do nich piękne bukiety z kwiatów, które jej dostarczyliśmy. Obawialiśmy się trochę o miejsce dla orkiestry ale czteroosobowy zespól z perkusją i całym sprzętem oświetleniowym zmieścił się bez problemu!! Miejsca do tańczenia jest dużo, a sam parkiet przygotowany bez najmniejszych zastrzeżeń. Mieliśmy do dyspozycji pokój, z którego często korzystały mamy z dziećmi. Wszędzie było bardzo czysto i pachnąco. Na sam koniec obsługa w bardzo sprawny i szybki sposób pomogła nam spakować do pojemników wszystko to co zostało na stołach łącznie z napojami. Nasi goście byli szczerze zachwyceni salą, organizacją, atmosferą i pysznym jedzeniem (niektórzy nawet stwierdzili, że było go za dużo ;) . Z czystym sumieniem polecamy tę sale wszystkim, którzy chcą bez stresu przeżyć wesele.

2013-06-30

Asia i Tomek

Nasze wesele odbyło się 08.06.2013 r. O Domu Weselnym dowiedzieliśmy się z internetu. Po podpisaniu wstępnej umowy we wrześniu 2012 r. zapoznaliśmy się z opiniami zamieszczonymi w internecie. Opinie w większości były pozytywne za wyjątkiem kilku sprzed kilku lat, a dotyczących jedzenia. Byliśmy pełni obaw. Braliśmy pod uwagę dwa warianty: piszą to faktycznie goście weselni albo złośliwa konkurencja. Na nasze szczęście ta druga opcja się sprawdziła. Po przyjęciu weselnym dostaliśmy dużo telefonów od gości weselnych z podziękowaniem za wspaniałą zabawę oraz pozytywnymi opiniami dotyczącymi smacznego jedzenia, sprawnej obsługi, wystroju sali. My ze swej strony serdecznie dziękujemy właścicielce za to że, wyręczyła nas w organizacji przyjęcia, jak również dekoracji sali. Od niej również zależała sprawna obsługa kelnerska i smaczne, w dużych ilościach jedzenie. Po przyjęciu zgodnie z ustaleniami obsługa zapakowała nam pozostałe jedzenie (głównie wędliny, produkty garmażeryjne i ciasto), które ze względu na dużą ilość rozdaliśmy wychodzącym gościom. Dotyczyło to również napojów.
Chcieliśmy dodać, że parkiet przeznaczony na tańce był wystarczający na około 100 osób. Możemy polecić również zespół muzyczny Zippy Dance przy którym bawili się goście weselni 35 +.
ASIA i TOMEK

2012-10-08

Kamila

Witam w dniu 11 sierpnia 2012 roku odbyło się nasze wesele w domu weselnym Bronowska 10. Jedzenie było bardzo smaczne, o czasie podane, ciepłe i smaczne. Wszystko jest przygotowywane na miejscu. Ilość smakołyków nie do przejedzenia. Na koniec wesela Panie bardzo sprawnie pomagają wszystko zapakować. Obsługa bardzo sprawna i kulturalna. Jedzenie jak w domu i atmosfera także. Wszystkim możemy tę salę polecić. Dzięki właścicielom byliśmy spokojni o każdy szczegół. Niczym nie musieliśmy się martwić gdyż zaufaliśmy że organizację wesela powierzamy komuś kto zna się na rzeczy. Sala bardzo klimatyczna, przepiękna dekoracja i cudny nastrój. Polecamy!!! Kamila i Grzegorz

2012-10-06

Gosia i Artur

Nasze wesele odbyło się 22.09.2012r. Chcemy raz jeszcze podziękować Właścicielom za organizację wesela, która była bez zastrzeżeń!
Atuty sali: wystrój, który w połączeniu z kominkiem daje ciepły i domowy klimat; obsługa kelnerska sprawna, niczego nie brakowało a ciepłe posiłki były wydawane szybko; pyszne jedzenie w dużej ilości; stały kontakt z właścicielką sali obecną przez całe wesele.
Mankamenty sali: śliski parkiet; rozbieżne informacje przekazywane przez właścicielkę i jej syna stąd najlepiej wszystko ustalać z nią (ma doświadczenie i jej rady są słuszne).
Podczas wesela nie musieliśmy się o nic martwić. Mogliśmy bawić się razem z gośćmi. Nad ranem obsługa wszystko nam zapakowała i przygotowała do zabrania (z jedzenia tylko to co nadawało się na następny dzień np. wędlina). Te rzeczy, których nie mieliśmy już jak spakować bez problemu odebraliśmy następnego dnia.
Właściciele z długim doświadczeniem, dbający o jakość potraw i całokształtu imprezy. To jest miejsce, które polecamy nie tylko na wesela!

2012-08-16

Maria i Mateusz

Nasze wesele odbyło się w tej sali 21.07.2012.
Zarówno my, jak i goście byliśmy bardzo zadowoleni z imprezy. Kontakt z właścicielami przed weselem był bezproblemowy. W ostatniej chwili (4 dni przed weselem, już po ustaleniu ostatecznej liczby gości i poustawianiu stołów) jeszcze dwie osoby zadzwoniły do nas z informacją, że jednak przybędą. Na szczęście udało się dogadać z właścicielami i osoby te mogły się bawić razem z nami :)
Jedzenie było smaczne. Jedynie barszcz czerwony goście określili jako mdły. Jednak podane do niego ptysie były pyszne i przede wszystkim ciekawe :) To, co pozostało obsługa spakowała i mogliśmy rozdawać paczuszki odjeżdżającym gościom (pojemniki trzeba było jednak dostarczyć samemu).
Obsługujących było dużo i posiłki wydawane były błyskawicznie - na 105 gości było bodajże 5 kelnerek + 2 właścicieli, którzy również obsługiwali gości. Bardzo podobało nam się to, że Pani właścicielka przez cały czas była na sali, osobiście sprawdzała czy czegoś nie brakuje i była z nami w ciągłym kontakcie.
Ilość napojów była nielimitowana - bardzo dużo zabraliśmy ich po weselu ze sobą i przez prawie tydzień dopijaliśmy. Polecamy poprosić o wodę z miętą i cytryną. Jak się na weselu okazało zawierała ona też inne składniki i była bardzo esencjonalna. Zazwyczaj jak coś takiego piliśmy, to była to w zasadzie woda z ledwo wyczuwalnymi dodatkami, więc ta podana na sali była dla nas bardzo miłym zaskoczeniem.
Alkohol oraz owoce trzeba było w całości dostarczyć we własnym zakresie (sala udostępnia 2 zamrażarki).
Co do miejsca do tańca to na sali jest drewniany parkiet. Niestety było dość ślisko. Porównując to jednak z innymi salami, na których bawiliśmy się było podobnie.
Toalety były czyste przez całe wesele. Papier i ręczniki papierowe były na bieżąco uzupełniane.
Sala była czysta i elegancka. Nie potrzebowała żadnych dodatkowych dekoracji (chociaż na początku planowaliśmy je zrobić). Bardzo fajnie wyglądają lampki wplecione we wstęgi materiału znajdujące się pod sufitem nad gośćmi. Tworzyły świetny klimat. Dodatkowo oświetlenie było regulowane – kameralne, lekko przyciemnione.
Właścicielka po dostarczeniu kwiatów bezpłatnie wykonała dekoracje kwiatowe (wiązankę stojącą przed nami i bukiety do wazonów).
Atutem sali jest też to, że podwyższenie dla muzyków jest dokładnie naprzeciwko stołu młodych, dzięki czemu mieliśmy z nimi cały czas kontakt.
Salę możemy z czystym sumieniem gorąco polecić!

2012-07-31

Monika i Piotr

28.07.2012 odbyło się nasze wesele w Domu Weselnym na Bronowskiej 10. Sala bardzo nam się spodobała i gdy tylko do niej weszliśmy od razu wiedzieliśmy, że tam odbędzie się nasza uroczystość. Przestronna, elegancka, ładnie udekorowana i oświetlona. Przemili właściciele do organizacji wesela podchodzą bardzo profesjonalnie, służą swoim wieloletnim doświadczeniem i radą, udzielają cennych wskazówek, przy tym są elastyczni i otwarci na propozycje. Poswięcają Młodych dużo czasu, odpowiadają na wszystkie pytania. Na niektóre nawet kilka razy ;-) W cenę uroczystości wliczony jest chlebek na powitanie Młodych oraz tort. Nie ma korkowego, a napoje nie są limitowane. Na etapie przygotowań dostaliśmy do spróbowania pyszne ciasta domowego wypieku, które są serwowane na weselu. W dniu naszej uroczystości wszystko przebiegało bez zastrzeżeń. Jedzenia dużo i bardzo smaczne. Obsługa błyskawicznie wydawała ciepłe posiłki oraz cały czas obserwowała stoły i donosiła napoje i przekąski, a po skończonej imprezie spakowała resztę jedzenia, które rozdaliśmy gościom i zabraliśmy do domu. Dodatkowym atutem jest pokój, w którym mogliśmy zostawić prezenty i przebrać się; ogród, w którym goście mogli przewietrzyć się i odpocząć oraz możliwość pozostawienia samochodu na zamkniętym terenie i odebranie go następnego dnia, a nawet później ;-) Na pewno nie jest to ostatnie wesele w naszej rodzinie, które tam się odbędzie. Gorąco polecamy i serdecznie dziękujemy!!!

2012-07-16

Diana

pryłączę się do dobrych opinii -miałam tam wesele w maju tego roku i nawet goście już męża, którzy średnio raz w roku się gdzieś bawią, byli zachwyceni. jest bliziutko dla mieszkańców Wawra, ale i z centrum dłużej niż 15 minut się w soboty nie jedzie, na dodatek bardzo łatwo wszystkim trafić!
Bardzo kontaktowi i pomocni właściciele(rodzinny interes, co się czuło i w stosunku do nas i do gości) którzy sobie zdają sprawę, że my się żenimy raz w życiu i podpowiadali na co zwrócić uwagę przed ślubem, a potem w czasie całej uroczystości też podpowiadali i pomagali kiedy było trzeba;)
W cenie sali mieliśmy tort śmietanowy (pyszny), ciasta, napoje zimne i ciepłe ile goście chcieli i dekorację sali, można się było też dogadać co do naszych fanaberii. Szczególnie polecam dania mięsne i wiejski stół!

2012-05-31

Agata i Piotr

Dnia 28.04.2012 odbyło się nasze wesele w Domu Weselnym Bronowska przy ulicy Bronowskiej 10 w Warszawie. Sala weselna spodobała się nam od razu, ponieważ jest bardzo elegancka. Białe ściany, lustra, drewniany parkiet oraz przytulny kominek znakomicie się uzupełniają, a dekoracja pod sufitem wieńczy cały wystrój. Dodatkowym plusem jest to, że sala jadalna łączy sie z parkietem, dzięki temu każdy gość siedzący, przy stole, ma doskonały widok na tańczących.
Już podczas omawiania szczegółów organizatorzy wykazali się dużym profesjonalizmem i wiedzą praktyczną w kwestii przyjęć weselnych. Właściciele udzielili nam wielu pomocnych wskazówek, co do samego przyjęcia jak i jego przebiegu. W dniu samego wesela wszystko było dopięte na ostatni guzik. Pani właścicielka własnoręcznie przygotowała piękne dekoracje kwiatowe na stoły. Przystawki wyglądały bardzo apetycznie i fantazyjnie, natomiast dania gorące wydawano punktualnie i sukcesywnie, tak, aby żaden gość nie musiał na nie długo czekać. Wszystko było bardzo smaczne i świeże. Na miejsce pustych butelek natychmiast pojawiały się pełne.
Goście byli zachwyceni, a my spokojni, że nie musimy się o nic martwić. Do dyspozycji mieliśmy również wygodny pokoik, w którym gromadziliśmy prezenty otrzymane podczas wesela. Na koniec przyjęcia (ok. godz. 6.00) Panie z obsługi pomogły nam szybko spakować zimne przekąski, tak byśmy mogli zabrać je do domu. Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że zdecydowaliśmy się urządzić nasze przyjęcie weselne na Bronowskiej i polecamy to miejsce wszystkim parom.

2012-05-15

IDA I PIOTR

Serdecznie dziękujemy Gospodarzom Domu Weselnego "Bronowska" za organizację wspaniałego wesela, które miało miejsce 12 maja 2012 r.
Było wspaniale!!! Nasi goście nie mogli się nachwalić organizacji, wystroju sali i pysznego jedzonka.
A jeśli do zabawy przygrywa zespół Zippy Dance to jest to wesela na szóstkę i parkiet pełny szalejących gości do samego rana. POLECAMY!

2011-11-14

Małgorzata

Witam wszystkich,
Dołączam się wraz z mężem do pozytywnych opinii o sali Bronowska- nasze wesele odbyło się 3 września 2011.
Jedzenie - pyszne!!!
Tort - piękny i smaczny
Obsługa - miła, sympatyczna i chętna do pomocy w czasie wesela
Sala - piękna, przestronna, nie wymaga dodatkowej dekoracji oprócz pokrowców na krzesła, bardzo dobre oświetlenie (ciepłe światło, możliwość przyciemnienia sali), wygodne krzesła, własciciele pilnują odelgości między krzesłami więc goście siedzą swobodnie, wystarczająco duży parkiet do tańców na 110 osób.
Bardzo polecam!!!

2011-10-21

Ania I Piotr

Nasze wesele odbyło się 01.10. 2011 w sali na Bronowskiej 10 gdzie gościliśmy równo 100 osób. Z czystym sumieniem możemy polecić to miejsce.
Jedzenia było sporo i wszystkie posiłki były naprawdę smaczne. Zarówno dania zimne jak i potrawy ciepłe miały odpowiednią wielkość i wszyscy goście, nawet Ci z większym apetytem mogli się najeść. My mieliśmy 5 posiłków ciepłych i była to absolutnie wystarczająca ilość jedzenia.
Mieliśmy też wiejski stół, którego zamówienie okazało się być znakomitym pomysłem. Naprawdę warto wzbogacić wesele o tę usługę bowiem wędliny były przepyszne. Mogliśmy też przynieść i postawić na tym stole nalewki własnej roboty.
Tort weselny był naprawdę smaczny. Podobnie z resztą wszystkie pozostałe ciasta, które sama wypieka pani właścicielka.
Obsługa na sali była sprawna i reagująca na wszelkie nasze sugestie czy uwagi.
Właściciele znają się na rzeczy i naprawdę dobrze doradzają jak zorganizować przyjęcie.
Dekorację stołów i sali mieliśmy taką jaką poleciła nam i wykonała pani właścicielka.
Jeśli komuś zależy na normalnym i udanym weselu to polecamy tę salę. Nasi goście byli zadowoleni i nie słyszeliśmy żadnej krytycznej opinii po weselu.

2011-10-21

Kasia i Piotr

Mieliśmy tam swoje wesele 15.10.11r. i impreza przeszła nasze najśmielsze oczekiwania. Było po prostu idealnie. Do niczego nie można się przyczepić. Bardzo smaczne jedzenie, podawane sprawnie i w dużych porcjach, dużo przystawek (artystycznie wręcz przyozdobionych) na stołach , miła obsługa, przepiękna sala z kominkiem i barem. Zarówno my jak i nasi goście jesteśmy zachwyceni. Bardzo dziękujemy Państwu z Bronowskiej

2011-10-20

Kamila i Hubert

Ślub wzięliśmy 8 października 2011 roku. Wesele zorganizowaliśmy na Bronowskiej 10. Był to bardzo dobry wybór gdyż:
- Pan Marcin (syn właścicielki) odpowiedział na pierwszym spotkaniu na wiele szczegółowych pytań. Dał nam odczuć, że wszystko da się zrobić.
- Cena zawiera niemal wszystkie niezbędne elementy (tort, ciasta, kieliszki oraz chleb na powitanie młodych itp.) Dokupić trzeba jedynie alkohol, kwiaty i owoce.
- Właścicielka, Pani Zofia w ramach umowy wykonuje bardzo ładne kompozycje kwiatowe z dostarczonych kwiatów.
- Gospodyni pomaga ustalić menu oraz godziny podawania posiłków.
- Dania gorące jak i przystawki są bardzo smaczne i w wystarczającej ilości nawet dla najbardziej wygłodniałych gości. Po weselu zabraliśmy wiele półmisków z wędlinami i przystawkami.
- Zdecydowaliśmy się na stół wiejski, który cieszył się powodzeniem, jednak nie było szans aby wszystko zostało zjedzone w trakcie wesela.
- Właściciele jak i obsługa pozostawali z nami w stałym kontakcie dzięki czemu mogliśmy czuwać nad przebiegiem całej imprezy.
- Wystrój sali podobał się gościom. Zdecydowaliśmy się na wypożyczenie pokrowców z firmy dekoratorskiej oraz własne dodatkowe dekoracje na stołach. Pan Marcin pomagał nam przy strojeniu.

Podsumowując, jesteśmy BARDZO zadowoleni z wyboru sali, przebiegu wesela, kontaktu podczas imprezy, jedzenia, wystroju itd.
Jako, że rozmowy dotyczące poszczególnych kwestii organizacyjnych prowadzi się z właścicielką i/lub jej synem, wszystkie ustalenia warto mieć na piśmie.

2011-09-28

Artur i Kinga

17. września 2011 wzięliśmy ślub, a po ceremonii odbyło się nasze wymarzone wesele. Wymarzone dlatego, bo wszystko było tak jak sobie zaplanowaliśmy, a nawet lepiej, gdyż nie wszystko czasem jest się w stanie przewidzieć :)
Chcieliśmy bardzo podziękować właścicielom DOMU WESELNEGO przy ul. BRONOWSKIEJ 10. Ludzie Ci do samego końca imprezy czynnie uczestniczyli w organizacji aby wszystko było jak trzeba. Nawet w niektórych momentach sami podawali posiłki żeby było szybciej. Jedzenie było podane co do minuty jak ustalaliśmy wcześniej i wszyscy nasi goście mówili w następnych dniach, że było bardzo smaczne i bardzo dużo. Następnego dnia, gdy zabieraliśmy nasz alkohol, który nie został wypity otrzymaliśmy masę jedzenia, które zostało(różnego rodzaju pyszne schaby w galaretce, ciasta, owoce itd.) Trzeba też wspomnieć, że organizacja wesela wiąże się z masą ustaleń np: co do planowania miejsc, wspomnianego już wcześniej jedzenia i jego godzin serwowania, my nawet trochę trenowaliśmy wcześniej pierwszy taniec na sali :) Ani razu nie odczuliśmy, że długo jesteśmy, czy że przeszkadzamy. Mogliśmy sobie spokojnie wszystko przemyśleć i usłyszeć dużo dobrych rad z ponad 30-letniego doświadczenia Pani Właścicielki, ale również i porady jej Syna były bardzo pomocne.

2011-09-21

Marek i Iwona

Chcielibyśmy podziękowac za zorganizowanie tak fajnego wesela
.Będziemy bardzo mile wspominac ten dzień. Wielu z potraw nie mogliśmy spróbowac w trkacie wesela bo rodzina nie pozwoliła nam na to byśmy mogli spokojnie usiasc do stołu ))) ale w domu na drugie dzień po weselu mogliśmy docenic kunszt kulinarny.Dostaliśmy zapakowane potrawy, my i nasi rodzice.
serdecznie dziekujemy/
szczerze polecamy.

2011-07-26

Joanna

Nasze wesele odbyło się 9 lipca 2011 roku w tej sali. Osobiście polecamy salę. Nie pojawiły się żadne problemy, a wszelkie nasze sugestie zostały uwzględniane.

 do_gory